Baalt u er ook zo van dat u rookt?

Wilt u ook graag stoppen met roken, maar lukt het niet? Den Haag Stopt geeft u gratis hulp bij het stoppen met roken. Er zijn veel manieren om te stoppen met roken. Wat is de beste manier voor u? Een gesprek met een stoppen-met-roken coach? Stoppen-met-roken cursus? 24 uur per dag 7 dagen per week de mogelijkheid om te chatten met een stoppen met roken coach? Groepsbijeenkomsten met andere mensen die willen stoppen met roken? Alleen of in een groep?

Samen met u bekijken we welke hulp u nodig heeft. Gratis en effectieve hulp die bij u past. Aanmelden is heel eenvoudig. Vul uw naam en e-mail adres in en eventueel een telefoonnummer. Wij nemen contact met u op. Via de Pluhz app wordt je in contact gebracht met een coach die 24/7 klaar staat om jou te helpen met stoppen. Ook organiseert Pluhz een aantal meetings in Den Haag waar we informatie delen over stoppen met roken. Met hulp van je coach en de meetings kunnen we daarna samen met jou beslissen welke hulpmiddelen het best bij jou passen en je helpen een plan op te stellen. Met eerdere stoppen met roken acties is wel 53% van deelnemers succesvol gestopt.

Wij hopen dat jij met onze hulp ook succesvol kan stoppen. Weet je nog niet zeker of je wilt stoppen? Twijfel je of roken echt zo slecht voor je is als mensen zeggen? Ben je bang dat je teveel gewicht aankomt als je stop met roken? Bang voor ontwenningsverschijnselen? We hebben antwoorden op al je vragen bij onze bijeenkomsten. Je kan je ook inschrijven en je vragen bij je coach stellen.

Den Haag Stopt is gratis en geheel vrijblijvend, dus als het toch niet bij je past kan je altijd stoppen.